Een geweldig idee…

U heeft een geweldig idee en geen tijd om het te realiseren. Of u weet niet zo goed hoe het moet… Het is tijd om te gaan pionieren en bouwen. Dan bent u bij Sigyn aan het goede adres.

Tenminste, als het een plan of idee is dat de wereld een beetje mooier maakt.

U morrelt met uw plan aan het bestaande systeem door een bedrijf, social enterprise of maatschappelijke organisatie te starten. Of u bent ambtenaar of politicus die door beleid of subsidies het bestaande systeem wil verduurzamen. U zoekt iemand die partners zoekt, het verhaal vertelt, financiën vindt. Kortom, iemand die uw idee tot realisatie brengt.

Als pionier en bouwer kunt u mij betrekken bij het allereerste begin, maar ook kom ik tot mijn recht bij het professionaliseren van al bestaande organisaties.

Vaak wordt ik gevraagd om als verbinder een actieve rol te pakken als projectleider. Van een project dat door meerdere (vaak tri-partiete) organisaties opgezet moet worden. Of als programmamanager van een congres.

Omdat dergelijke projecten en congressen ook gefinancierd moeten worden, help ik graag mee met het rondmaken van de begroting. Dit doe ik door de inhoud zo relevant te maken dat een organisatie een financiële bijdrage zeer te verantwoorden vindt.

Al sinds 2001 werk ik aan een duurzamere wereld. Zo deed ik ervaring op bij Fair Trade Organisatie, The Body Shop, MVO Nederland, Tendris / Lemnis / Innolumis, Springtij en Missing Chapter Organisation, het Rode Kruis en de Vereniging SamenOm. De combinatie van mijn netwerk, ervaring en focus op resultaat helpt mij snel en efficiënt projecten te realiseren.

Zo werk ik:SIGRID-4.JPG

  •    Door de input van velen, komen we tot een sterke visie
  •    Open, geen verborgen agenda
  •    Iedereen is welkom, iedereen telt mee
  •   Een plan is goed, en flexibiliteit gewenst
  •   Paniek is nooit nodig.
  •   Rust in een projectteam is belangrijk – duidelijkheid, vasthouden aan de koers
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close